Cum pot sprijini?

Avem nevoie de sprijinul tău. Este chiar vital pentru a dezvolta proiecte și activități pentru sufletul și memoria culturală a unei întregi comunități. Ne poți sprijini în mai multe moduri.

Susținere

Puteți participa la evenimentele noastre, puteți da vestea mai departe celor care credeți că ar fi interesați de ceea ce facem.

Voluntariat

Vă puteți implica alături de noi în implementarea proiectelor și organizarea acțiunilor noastre, iar noi vom certifica activitatea dvs. prin documente specifice.

Membri

Puteți deveni membri simpatizanți ai asociației noastre, prin completarea unei cereri de adeziune, ceea ce înseamnă că deveniți parte a familiei Arboroasa, că, împreună, putem face lucruri frumoase pentru comunitate. Cotizația anuală din partea MEMBRILOR asociației este de mare ajutor pentru materializarea proiectelor noastre.

Donații și sponsorizări

REDIRECȚIONAREA COTEI DE 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT: Începând din 2020, toate organizațiile nonprofit pot primi până la 3,5% din impozitul pe venit – este alegerea ta despre modul în care o să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2019. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația ”Arboroasa” dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică. (descarcă FORMULARUL 230. Formularul completat (doar prima pagină) printat și scanat sau direct în format electronic, până la data de 25 mai 2020, direct către noi, la adresa centrul.arboroasa@gmail.com, urmând ca noi să le trimitem spre ANAF – conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020).

Redirectioneaza 3,5% din impozit >>

SPONSORI PERMANENȚI: Sunt sponsorii întregii activități a asociației (vă oferim: prezența permanentă a logo-ului dvs. pe site, vizibilitate pe site și pe pagina noastră de Facebook, statut și condiții speciale, invitații la evenimentele organizate de asociație și partenerii colaboratori ai asociației, etc.) .

SPONSORI DE PROIECT sunt sponsori pentru un proiect cultural sau pentru un eveniment anumit al asociației (oferim afișarea logo-ului dumneavoastră pe materialele publicitare destinate evenimentului, pe pagina Facebook, invitații, articole și comunicate de presă în care vom menționa contribuția dvs., etc.) .

DONAȚIE UNICĂ prin Paypal:

Ne puteți sprijini (chiar și periodic) prin platforma PATREON.


DATELE DE IDENTIFICARE FISCALĂ pentru donații și sponsorizări prin transfer bancar:
Asociația Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Arboroasa” Vicovu de Jos, jud. Suceava
Cod de identificare fiscală (CIF): 42446271
CONT CURENT: RO96BTRLRONCRT0543544801 (lei)
CONT CURENT: RO46BTRLEURCRT0543544801 (euro)
Banca Transilvania, Sucursala George Enescu Suceava

Distribuire: