Cum puteți să ne sprijiniți?

Avem nevoie de sprijinul vostru, pentru a dezvolta proiecte și activități pentru sufletul și memoria culturală a comunității. Ne poți sprijini în mai multe moduri.

1. Prin susținere:

Puteți participa la evenimentele noastre, puteți da vestea mai departe celor care credeți că ar fi interesați de ceea ce facem, puteți să distribuiți articolele noastre.


2. Prin voluntariat:

Vă puteți implica alături de noi în implementarea proiectelor și organizarea acțiunilor noastre, iar noi vom certifica activitatea dvs. prin documente specifice.


3. Deveniți membri:

Puteți deveni membri simpatizanți ai asociației noastre, prin completarea unei cereri de adeziune, ceea ce înseamnă că deveniți parte a familiei Arboroasa, că, împreună, putem face lucruri frumoase pentru comunitate. Cotizația anuală din partea MEMBRILOR asociației este de mare ajutor pentru materializarea proiectelor noastre.


4. Prin donații și sponsorizări:

REDIRECȚIONAREA COTEI DE 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Începând din 2020, toate organizațiile nonprofit pot primi până la 3,5% din impozitul pe venit – este alegerea ta despre modul în care o să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2019. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația CCPCT ”Arboroasa” dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică.

  • Descărcați și completați FORMULARUL 230. Trimiteți-ne formularul completat (printat și scanat ori direct în format electronic) până la data de 25 mai 2021, urmând ca noi să le trimitem spre ANAF – conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat în M.Of. nr.325/2020). Vedeți aici cum se completează.
  • Apăsați acest link și completați formularul cu datele dumneavoastră
Redirecționează 3,5% din impozit >>

SPONSORI PERMANENȚI

Puteți fi sponsorii întregii activități a asociației (vă oferim: prezența permanentă a logo-ului dvs. pe site, vizibilitate pe site și pe pagina noastră de Facebook, statut și condiții speciale, invitații la evenimentele organizate de asociație și partenerii colaboratori ai asociației, etc.) pe baza de contract de sponsorizare.

SPONSORI DE PROIECT

Puteți fi sponsori pentru un proiect cultural sau pentru un eveniment anumit al asociației (oferim afișarea logo-ului dumneavoastră pe materialele publicitare destinate evenimentului, pe pagina Facebook, invitații, articole și comunicate de presă în care vom menționa contribuția dvs., etc.) pe baza de contract de sponsorizare.

DONAȚIE UNICĂ

Puteți să donați prin Paypal apăsând butonul acesta:

Puteți să donați (o singură dată sau periodic) prin platforma PATREON.

Become a Patron!

Puteți să donați prin virament bancar folosind datele de mai jos.


DATELE DE IDENTIFICARE FISCALĂ pentru donații și sponsorizări prin transfer bancar:
Asociația Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Arboroasa” Vicovu de Jos, jud. Suceava
Cod de identificare fiscală (CIF): 42446271
CONT CURENT: RO96BTRLRONCRT0543544801 (lei)
CONT CURENT: RO46BTRLEURCRT0543544801 (euro)
Banca Transilvania, Sucursala George Enescu Suceava


Distribuire: